Zorgverzekering afsluiten voor 2020

Het jaar 2019 eindigt langzaam maar zeker zijn einde. Dit betekent dat we alvast voorzichtig vooruit kunnen kijken naar 2020. Eén van de zaken waar je het einde van het jaar naar kunt kijken, is jouw zorgverzekering. Aan het eind van ieder jaar kun je namelijk overstappen naar een andere zorgverzekeraar. Veel mensen blijven echter bij de verzekeraar waar zij nu ook al bij aangesloten zijn. Zij hebben geen zin om een vergelijking te maken, want ze denken dat hen dit veel tijd kost. Dit is tegenwoordig echter niet meer het geval. Je kunt namelijk een vergelijker gebruiken om de beste zorgverzekering voor 2020 te vinden.

health insurance

18 jaar en zorgverzekering Menzis

Iedere Nederlander vanaf 18 jaar is verplicht om zichzelf te verzekeren tegen de zorg. Kinderen onder de 18 jaar zijn via hun ouders verzekerd. Bereik je binnenkort de leeftijd van 18 jaar? Dan moet je alvast kijken naar jouw eerste zorgverzekering. Heb je geen zin en tijd om een vergelijking te maken tussen de verschillende aanbieders? Dan raden wij je bij 18 jaar en zorgverzekering Menzis aan. Dit is bij lange na niet de duurste zorgverzekering die je kunt kiezen. De maandelijkse premie is dus aan de lage kant. Hierdoor denk je misschien dat je niet goed verzekerd bent. Dit is echter wel het geval bij 18 jaar en zorgverzekering Menzis. Je bent voor de meeste dingen verzekerd, alleen niet voor alle aanvullende zorg. Wil je dit wel? Dan moet je er zelf toch echt wat meer tijd in gaan steken.

Ziektekostenverzekering 18 jaar IZA

calculatorMenzis is een bekende verzekeraar, maar mogelijk heb je hier geen goede verhalen over gehoord. In dat geval wil je jouw zorgverzekering vast en zeker bij een andere partij afsluiten. Gelukkig zijn er nog talloze andere mogelijkheden. Zo behoort een ziektekostenverzekering 18 jaar bij IZA bijvoorbeeld tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf de hoogte van de premie bij deze verzekering. Door alleen te kiezen voor de basisverzekering blijven jouw maandelijkse kosten beperkt. De kosten vallen echter hoger uit wanneer jij je ook aanvullend wilt verzekeren. Vallen de kosten je tegen? Besluit dan niet direct om maar geen ziektekostenverzekering 18 jaar bij IZA af te sluiten. Kijk altijd eerst hoeveel zorgtoeslag je krijgt. Is dit betrekkelijk veel? Dan blijft er slechts een klein bedrag over dat je maandelijks af moet staan voor deze zorgverzekering.