Over ons

Allereerst heten wij jou van harte welkom op de website van onze hondentrainingsschool in Wageningen. Wat leuk dat jij meer informatie wilt krijgen over het trainen van een hond. Het zit er dik in dat jij zelf al een hond hebt. Of misschien krijg jij binnenkort jouw eerste hond wel thuis. Hartstikke leuk natuurlijk, maar ook behoorlijk spannend. Zeker wanneer het een eerste hond betreft weet jij niet wat je moet verwachten.

Met behulp van deze site willen wij jou enigszins voorbereiden op de komst van een hond in huis. Wij geven je enkele handvatten en hopen van harte dat jij hier wat mee kunt. Zo vertellen wij jou hier onder meer over de beste manieren om jouw hond te trainen. Ook gaan we in op vijf commando’s die jij jouw hond absoluut bij moet brengen. Tevens lichten we toe op welke drie manieren jij jouw hond het beste kunt trainen en gaan we in op het belang van het in bedwang houden van het gedrag van jouw hond. En tot slot geven we nog vijf tips aan mensen die binnenkort hun eerste hond in huis krijgen of deze onlangs in huis hebben gehaald.

Als hondenbezitter kun jij vast en zeker wat met de informatie die wij jou op deze website geven. Het blijft echter niet bij informatie alleen. Jij kunt namelijk ook een beroep doen op onze hondentrainingsschool. Zo kunnen wij jouw hond training geven. Onze gediplomeerde trainers zijn onder meer gespecialiseerd in gehoorzaamheidstraining en behendigheidstraining. Daarnaast kun jij onze hondentrainingsschool inschakelen om jouw puppy het nodige bij te brengen. Wil jij jouw hond eens goed laten verzorgen? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen jouw hond namelijk wassen en knippen. Last but not least maken wij ook de oren van jouw beestje schoon. Kortom: wij kunnen ontzettend veel betekenen voor jou en je hond!