Diensten

Op deze website kon jij het een en ander lezen met betrekking tot training voor honden. In principe  hebben wij jou een aantal handvatten gegeven om zelf aan de slag te gaan met het trainen van jouw hond. Niet iedereen ziet dit echter zitten. Daarnaast heb je natuurlijk ook genoeg mensen die er niet in slagen om hun hond datgene bij te brengen wat zij graag willen. Gelukkig hoef je het niet allemaal zelf te doen. Wij kunnen jou namelijk een handje helpen bij het trainen van jouw hond(en). Dit doen wij met professionele, gediplomeerde trainers. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij lichten hieronder drie van onze diensten uit.

Gehoorzaamheidstraining


Het is wel zo prettig als een hond naar je luistert. We doelen in dit geval natuurlijk niet op een willekeurige hond die op straat loopt, maar jouw eigen hond. Met behulp van commando’s zorg jij ervoor dat jouw hond je gehoorzaamt. Niet iedere hond neemt deze commando’s echter even makkelijk over. Lukt het jou ook niet om jouw hond te laten luisteren? Dan kan jouw beestje een gehoorzaamheidstraining volgen bij onze hondentrainingsschool. Wij verzekeren jou dat jouw hond na afloop van deze training naar je luistert.

Behendigheidstraining


Heeft jouw hond de gehoorzaamheid al volledig onder de knie? Dan hoef je hier natuurlijk geen training meer voor te volgen. Wel kun jij ervoor kiezen om een behendigheidstraining te volgen. Deze training is ideaal wanneer jij de ambitie hebt om op de korte of lange termijn deel te nemen aan wedstrijden met jouw hond. Met behulp van onze behendigheidstraining stomen wij jouw hond klaar voor dit soort wedstrijden. Hij/zij leert een parcours afleggen en er wordt aandacht besteed aan bepaalde dingen die essentieel zijn voor dit soort wedstrijden.

Puppyschool


Puppy’s zijn vaak ontzettend ondeugend. Niet gek ook, want zij hebben nog maar weinig levenservaring en weten dus niet wat er van hen verwacht wordt. Om jouw hond het een en ander bij te brengen, kun jij jouw hond naar onze puppyschool sturen. Wij leren de hond hier een aantal belangrijke zaken. Ook beginnen wij hier met de basis van gehoorzaamheid. Uiteraard is de puppyschool gebaseerd op het speelse karakter van puppy’s, waardoor zij de training ontzettend leuk vinden. En daarnaast is de training voor jou als baasje ideaal om een goede band op te bouwen met jouw hond.